No lavaša gatavoti biezpiena un siera rullīši ir tik garšīgi, ka būs jāgatavo daudzas dienas pēc kārtas

To pagatavošanai veltīsiet tikai 10 minūtes, un prieks no to maigās garšas iekšpusē un kraukšķīgās garozas ārpusē būs nesalīdzināms ne ar ko citu

Galvenais, lai tūbiņas būtu viegli pagatavojamas – viens-divi-trīs un gatavs, to var izdarīt pat bērns. Starp citu, šī ir lieliska brokastu iespēja, ko tev var pagatavot meita vai dēls – dod viņiem iespēju izrādīt savu kulinārijas talantu. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.

Soli pa solim sagatavošanas instrukcijas:

Ielieciet dziļā bļodā biezpienu ar vēlamo tauku saturu un pievienojiet rīvētu sieru. Sajauciet olu maisījumā un pievienojiet sāli pēc garšas.
Ar dakšiņu samīca siera un biezpiena pildījumu. Tagad sagriežam lavašu. Jums vajadzētu iegūt 8 taisnstūrus vai kvadrātus — nav nozīmes to formai — viss ir atkarīgs no jūsu vēlmes.


Uz katra lavaša liek pildījumu un sarullē tūbiņas formā. Mēs to darām ar visiem gabaliem. Cepšanas traukā uzkarsē augu eļļu. Uzliekam uz tā savus rullīšus un apbrūninām no abām pusēm. Ja nepieciešams, pēc cepšanas tos var likt uz salvetes, lai noņemtu lieko eļļu.

Sastāvdaļas 8 tūbiņām:

Biezpiens (tauku saturam nav nozīmes) – 150 grami;
Siers (vēlams ciets un bez piedevām) – 100 grami;
Vistas ola – 1 gabals;
Sāls (jūras sāls ir labi) – pēc garšas;
Viens lavašs (armēņu);
Eļļa (dārzeņu bez smaržas) cepšanai

Lasi vēl: Viegli pagatavojams un ļoti garšīgs deserts, ko pavisam ātri vari pagatavot neveltot tam daudz laika un sastāvdaļu

Tas ir viss triks! Mūsu brokastis ir gatavas, un mēs esam pārliecināti, ka jūsu ģimene lūgs jums cept arvien vairāk šī skaistuma un garduma. Tos var ēst vienus pašus, ar tēju vai iemīļotākajām piedevām, krējumu. Lai labi garšo!

Leave a Comment